TOOLS & TRAININGEN


Online Trainingen: Vind klanten voor je onderneming

Bespaar jezelf heel veel tijd en maak meer impact door sneller klanten te gaan vinden. Je kunt live aan de trainingen deelnemen of ervoor kiezen ze op een later moment dat jou beter past terug te luisteren. In iedere training gaan we stap voor stap aan de slag om te zorgen dat je echt verder komt en een resultaat hebt na iedere training waar je meteen mee verder kunt. De ondersteunende tools kun je gebruiken om mee te werken en blijven ook na de training voor je beschikbaar.

Online trainingen en support

Ondernemen met plezier

Wat los jij op?

Je propositie voor klanten duidelijk kunnen omschrijven is de basis waarmee je daarna verder kunt bouwen. Met behulp van een aantal templates heb je na deze training een goed omschreven propositie, persona van je ideale klant, en een overzicht van je communicatiedoelstellingen.

IK DOE MEE!
Online Trainingen en tools voor ondernemers

Marketing & Salesfunnel maken

Zorg dat nieuwe klanten met je aan de slag willen door een overtuigende marketing funnel. Leer ook hoe je snel de kosten van je marketing terugverdient door extra omzet te genereren per klant en je ze in stappen enthousiast maakt over het product of dienst dat je het allerliefst zou willen verkopen.

Handige gratis tools

Met deze tools kun je zelf aan de slag om in no time en zonder alles zelf uit te moeten zoeken de basis van je marketing uit te werken om zo gemakkelijker klanten te gaan vinden. Bespaar jezelf tijd en frustratie Maak snel impact door meer klanten te kunnen gaan helpen met waar jij goed in bent.

Propositie werkboek

Propositie werkboek: Bepaal je positionering en je ideale klant

Branding template

Branding template: Bepaal hoe jouw merk er uit ziet en leg het vast.

Website Maken Werkboek

Website werkboek: Maak zelf een website die voor je werkt.

GRATIS ONTVANGEN