SAMEN KLANTEN VINDEN

Laat ons je team zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Samen ondernemen en klanten vinden is zo veel leuker en effectiever dan alleen!

Hulp nodig om klanten te vinden?

We helpen je graag!

Hoe gemakkelijker jij klanten vindt, hoe meer impact je kunt maken door jouw expertise te delen. Wanneer je het verhaal en merkbeleving van je bedrijf op orde hebt en effectieve sales en marketing funnels voor je laat werken, zal je zien dat het veel gemakkelijker wordt om klanten te vinden. Wij helpen je daar met onze expertise en scherpe marketing-blik graag bij.

Een duidelijke oplossing

Door jarenlange ervaring in merken bouwen, weten we hoe belangrijk het is om wat jij oplost duidelijk te maken: Wat wil je dat je klanten van je zien en denken? Wij helpen je de juiste boodschap in de best passende kanalen te brengen, zowel in tekst als in beeld. Onze handige tools helpen je dat inzichtelijk te maken.

Bekijk de tools en trainingen

Gevonden worden door klanten

Samen gaan we aan de slag om jouw aanbod in een effectieve marketing en sales funnel te zetten die zorgt dat klanten jou vinden en gebruik gaan maken van jouw producten en diensten. We helpen je met het ontwikkelen van landingspagina's, e-mails, advertenties, online producten en e-courses.


Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had wel wat gelezen over sales funnels en had een website gemaakt. Er waren alleen nog weinig klanten die me zo vonden. Dus dat liep nog niet lekker. Ingrid bood haar hulp aan. Ze had in korte tijd alles online en binnen een week had de eerste klant zich gemeld. Nu gaan we ook samen mijn e-course maken." 

Cindy Kramer-Kirkilis | Miskraamzorg.nl

Naast mijn drukke werk als interim manager heb ik er een extra inkomensstroom bij gekregen door de e-course en marketing om die te promoten."

Annechien Sloots | Sloots Legal & More

Over Ons


Ingrid Sloots | KlantenVinden.com
Share on LinkedIn

Ingrid Sloots | Eigenaar en ondernemer

MERKSTRATEGIE, ONLINE MARKETING, GROWTH HACKING, SALES

Met meer dan 15 jaar ervaring in Marketing en Sales bij o.a. Unilever, Google, Philips, en Greenwheels weet Ingrid wat er nodig is om een merk te bouwen en klanten te vinden. Daarnaast heeft ze in 2012 een onderneming opgericht en die in 2015 succesvol verkocht en is ze sindsdien zelfstandig ondernemer.

"Ik vind het heerlijk om bedrijven te laten groeien en te zorgen dat het aanbod echt past bij de wensen van de doelgroep. 'Wat los je op?' zal je me vaak horen vragen."

Zullen we kennismaken?

Het is vaak prettig om elkaar een keer te spreken over wat we samen zouden kunnen doen om je onderneming te laten groeien en ook gewoon om te zien of je er enthousiast van wordt. Wil je dus een keer afspreken om wat meer te horen over wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we dan kennismaken (kosteloos natuurlijk)!

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN