NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je samen aan de slag om klanten te vinden? Neem dan contact op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Veelgestelde vragen

Op welke manier gaan we samen aan de slag?

Er zijn twee opties:

1. Je kunt er voor kiezen om gebruik te maken van de verschillen de tools, werkboeken en trainingen op deze pagina. Veel daarvan zijn gratis te downloaden of je kunt er (tegen een kleine vergoeding) aan deelnemen.

2. Als je meer begeleiding wilt of niet alles zelf wil doen, zodat jij je kunt richten op je klanten en bedrijf, dan gaan we samen aan de slag. Dat kan met een van de services en door ons als je vaste marketing partner aan te nemen.

Is het team van KlantenVinden de juiste marketing partner voor mij?

Dat kan natuurlijk alleen jij zelf bepalen. Maar vind je het leuk om samen te ondernemen, is marketing niet je eigen specialisme en wil je snel en op een leuke manier klanten vinden, zodat jij kunt doen waar je goed in bent? Dan zou het antwoord wel eens 'ja' kunnen zijn ;-).

Laten we vooral eerst kennismaken om te zien of we prettig kunnen samenwerken of gebruik een aantal van de tools en volg de trainingen. Dan krijg je waarschijnlijk al een aardig beeld van of het bij je past.

Wat als ik al een website heb?

Dat is mooi, want dan heb je al een goede basis om mee te werken. We kunnen dan samen aan de slag om klanten je te laten vinden.

We hebben trouwens wel heel handige software waar je landingspagina's en zogeheten 'lead magnets' mee kunt maken. Die kun je gemakkelijk toevoegen aan je eigen website.

Hoe werkt het als jullie een website of landingspagina maken?

We streven ernaar om binnen 2 weken je website of landingspagina voor je op te stellen. Dit is inclusief een feedback-ronde. Het is daarbij wel belangrijk dat je zelf de nodige content hebt aangeleverd, want alleen jij kunt aangeven wat je aan klanten wilt vertellen. Hier hebben we simpele templates voor.

Kan ik ook zelf een SEO check uitvoeren?

Ja, zeker. Neem contact op en we leggen je uit hoe je zelf aan de slag kunt gaan. Vind je het te veel werk? Laat ons er dan een voor je maken. Bekijk het aanbod op deze pagina.  

Wat als ik niet een concurrent wil bekijken, maar een andere website?

Het kan heel leerzaam zijn om onderzoek te doen naar websites die bijvoorbeeld in jouw branche goed gevonden worden, ook al zijn ze geen concurrenten. Jij kunt zelf aangeven welke je wilt laten onderzoeken als onderdeel van het SEO en Concurrentie Onderzoek.